BodyBalance

Har kännt mig lite nedstämd de senaste veckorna. Inte så att jag är olycklig, men något som ligger och gnaver. Kanske är det PMS, kanske är det hösten, vem vet. Har inte ens haft samma iver att ta mig till gymet. Igår kväll tvingade Jani mig ändå att åka, och eftersom jag redan anmält mig till en timme var det bara att dra på sig kläder och åka iväg. Var förberedd på en timme av hård träning, men vår tränare sa till gruppen att hon tyckte vi behövde en lugnare timme. Så vi körde en timme BodyBalance.

Och det verkade göra susen för mitt humör. BodyBalance kombinerar Joga, Tai Chi och Pilates och det var en skön träning. Mycket fokus på flexibilitet, tänjningar, balans och lugna rörelser. Efter timmen kände jag mig rofull, utvilad och vig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: