Lördagsprogram

Att börja sin lördag på gymmet kl.8:30 med intervallträning på löpbandet är.. ovant. Puh! Men var tvungen att vara tidigt igång, eftersom jag hade program för dagen och måste få in ett träningspass innan det. Hade egentligen planerat ha gymledig dag idag, men sedan jag skippade gymmet igår, så fick det bli idag istället. Men hade god orsak att skippa gymmet igår, Jani åkte nämligen iväg på arbetsresa och kommer troligen att vara borta 12 dagar, så ville tillbringa sista timmarna med honom istället.

Efter gymmet var jag bara hem en sväng i duschen, och sedan körde jag upp till min kompis Linda i Esbo. Hon hade ”Farewell Finland”-party, eftersom hon på måndag flyttar till England! Eller själva festen skulle börja senare, men jag har tråkigt nog jobb just då, så jag passade på att svänga förbi där tidigare för att säga ”hejdå”. Jag är jätteglad för hennes skull, att hon får flytta till ett land hon länge drömt om. Men samtidigt var jag lite ledsen när jag tänkte på att en av mina kompisar flyttar långt bort. Men får bara tänka att jag nu har en extra god orsak att besöka England.

Så efter morgongym och lite kompishäng är jag nu på jobb resten av kvällen. Fint höstväder idag förresten, njuta av den ni som kan!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: