En måndag som nästan var bättre än ett veckoslut

Måndagsledighet är nästan bättre än veckoslutsledigt. Allt är öppet eftersom det är vardag, och man kan sköta ärenden.

Hade en hemmadag igår, och förutom morgongym och ett besök till gravgården så gick min lediga dag till exempel ut på att jag storhandlade för veckan, sökte ut ett paket på posten, tittade lite på SATC, tvättade kläder, städade köket, åt god lunch, slappade, beundrade det fina höstvädret, såg filmen ”The big wedding” (som jag inte gillade så hemskt mycket), stressade över bröllopsbeslut, spillde ut all min stress över Hanna som snällt nog lyssnade och gav bra råd, pratade i telefon med min saknade sambo, tittade på lite mer SATC och gick och la mig tidigt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: