Julmarknad @ Kabelfabriken

Igår gick jag på julmarknad i Kabelfabriken. Min kompis Linda ringde mig och frågade om inte jag kunde följa med, och julmarknad lät ju jätte roligt, så jag tänkte varför inte. Väl på plats gick det fram att det var fråga om en Estnisk julmarknad med massa handarbeten och dylikt som oftast säljs på Tallinns julmarknad, men var gör nu det. Det fanns massor med mat att smaka på, bakverk och hantverk av alla de slag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: