Pepparkakshus

Jani och jag har fixat ihop vårt första gemensamma pepparkakshus! Det var som sagt vårt första gemensamma pepparkaksprojekt, så vi köpte helt enkelt färdiga pepparkakselement i butiken som vi sedan dekorerade och satte ihop själva. Känner att det gick rätt fint, och vill nog kanske nästa år prova på att laga pepparkakshus ända från början, dvs själv forma väggar och tak.

Trots att vårt pepparkakshus inte är lika fint som i de här inspirtionsbilderna här nedan, var det jätte mysigt att göra det tillsammans. Fick en sån julkänsla! Lite glasyr, lite godis att dekorera med, lite glögg och pepparkakor och så känslan av att göra något själv. Bilder på vårt pepparkakshus får ni se bara jag får vettiga bilder i dagsljus, men tills dess kan ni också beundra de här fina skapelserna (bilder från google)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: