Julgrans-shopping

Min syster har stukat foten/fotleden så idag fick jag agera julgubbe då jag valde ut en julgran och levererade den hem till dem i Mosabacka. Det var ingen lätt uppgift, eftersom jag själv är ganska julgranskritisk. En perfekt julgran, enligt mig, ska vara rätt längd (beror på rummets höjd), rätt fluffighet och rätt grön färg. Inte lätt så att säga. Plus att utbudet var stooort.

Vi hade inte tid att få den i julgransfoten och uppackad så vet inte hur den ser ut nu när den står inomhus. Men jag tror jag valde en helt okej julgran.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: