Bröllopsplanering

Nu är det äntligen 2016, året då vi ska gifta oss! Tog lite paus från allt som har med bröllop att göra under slutet av 2015, men nu är det dags att sätta i högväxeln igen. Om jag räknat rätt är det prick 200 dagar kvar till den stora dagen.

Nu har jag också valt mina brudtärnor, och är så lättad över att ha både Ida och Hanna brevid mig på den stora dagen.

Det är så många som är intresserade av bröllopet och planeringen, så jag har fått dela upp det lite. Mest vill jag ju självklart planera själv med Jani, för att bröllopet ska se ut som vi själv vill. Men tips och idéer är alltid välkomna. Dessutom är Jani kanske inte så jätte insatt på det hela, så t.ex. vid inredning av lokalen kommer jag att lite mycket på mina brudtärnor. Janis mamma och syster är genier med pyssel och kakor och sånt, så kommer nog få hjälp med inbjudningar och kakor från dem. Och så bröllopsklänningen vill jag titta på med min mamma. För det hör liksom till. Det är ändå en once in a lifetime moment, så det ska bli fint att få dela den stunden med mamma.

Det finns så mycket att göra att jag nästan blir snurrig när jag tänker på det. Bäst att ta ett steg åt gången och fylla på vår lista lite efterhand, ska visa er vår lista i nästa inlägg!

SMP Weddings // Hooray! // Country Living Magazine

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: