Love Me Do

För att förgylla en vanlig arbetsdag, beslöt jag mig för att besöka bröllopsmässan Love Me Do i Helsingfors. En av mina brudtärnor, Ida, följde med mig. Mässan ordnades i Kabelfabriken och vi var på plats prick då det öppnade.

Var inte ute efter något annat än inspiration, och kanske några kontakter gällande bröllopstårta, men det var roligt att gå omrking och titta. Bröllopsklänningar, vigselringar och smycken, festplatser, fotografer, frisörer, och konditorier. Det var massor av utställare på plats och mycket att titta på. Vi måste ju förstås passa på att provsmaka lite bröllopstårtor då det engång bjöds. Och gud vad gott det var! Mmmm.

Så vi gick omkring i några timmar, och så avslutade vi det hela med sockervadd och cava. Perfekt dag helt enkelt! (Idag är det förresten exakt ett halvår till bröllopet!)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: