Effektiv dag och jakt på bröllopstårta

Igår var en produktiv dag. Jag steg upp tidigt för ett bankmöte, gick och träffade frisören som ska laga mig fin till bröllopet, vek in vid tre olika bagerier för att diskutera bröllopstårta, köpte frimärken till save the date korten och inbjudningarna, handlade, kom hem, fixade Save the date korten klart och lagade mat. När Jani kom hem åt vi, och så efter en stund åkte vi och tränade. Älskar dagar som dessa.

Nytt på bröllopsplaneringsfronten: Jag blev inspirerad av alla smakprover för bröllopstårtor jag och Ida smakade på på bröllopsmässan, så nu bestämde Jani och jag oss för att nästa projekt är att hitta en konditor här i trakterna. Det finns ju många fina bagerier runt om, men att hitta den rätta är vad vi nu är ute efter. Så efter att jag igår gick till några bagerier för att ta en titt, har vi nu skickat ett gäng mail runt omkring och väntar på svar. Har ni tips på bra bagerier som gör bröllopstårtor så är det bara att kommentera här under! Mina drömmars bröllopstårta ser ut ungefär såhär:

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: