Inflyttningsfest, spelning och skön fiilis

Äntligen ledig. Då får man passa på att maxa sin tillvaro med saker som att sova länge, handla, träna, hälsa på grannarna, gå på inflyttningsfester och livespelningar. Ungefär såhär såg min lördag ut.

Efter att jag handlat, tränat, duschat och fixat var det dags för inflyttningsfest i Kantvik. Hade dock planer från tidigare, så tackade för mig och åkte vidare till stan där mitt nya favoritband Younghearted hade spelning på Bar Loose. Det var några andra band som spelade före men hann bara se någon enstaka låt innan det var dags för Younghearted. Och shit vilken bra spelning det var! Publiken sjöng med, klappade och hejade medan den talangfulla trion uppträdde med alla de bästa låtarna. Så sjukt skön fiilis!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: