Min dag, en helt vanlig dag

Människor, främst mina arbetskompisar som jobbar morgon, undrar alltid över hur jag hinner göra något om dagarna. De säger att de aldrig får någonting gjort på dagen om de jobbar kväll. Det här är säkert en vanesak. Jag tror man blir van med allting. Men tänkte om vi tar en titt på hur min dag ser ut i dag till exempel, en helt vanlig dag. Idag jobbar jag 15-23 vilket nog är min allra vanligaste arbetstur.

09:30 Har klockan inställt på kl.10 men vaknar en halvtimme före. Egentligen har jag vaknat redan 8:30 men somnat om. Jani skickar ett god morgon sms från Tammerfors och vi planerar våra tidtabeller lite, dvs när flickorna ska komma till oss, när jag ska hålla mitt vinterlov och så vidare.

10:00 Frukost. En vitamin brustablett och två omega 3 kapslar. Gör en smoothie på kvarg, vetekli, linfrökross och bärsoppa. Tittar på TV en timme, det kommer inget bra egentligen men är ganska långsam på att vakna. Tar min tid och dricker min smoothie i lugn och ro.

11:15 Hade som mål att träna 11-12, men var som sagt seg imorse och kommer iväg senare än tänkt. Det snöar ute, och naturen ser nästan ut som ett sagolandskap. Minus för inget solsken.

11:30-12:30 Tränar en timme. Idag är det armar och mage som gäller. Har lite träningsvärk från igår så värmer upp rätt länge. Min PT är på plats och hon hälsar på mig glatt.

12:45 Kommer hem, duschar  och tvättar håret. Fixar till en snabb vegetarisk lunch. Försöker äta mindre kött då Jani inte är hemma.

13:15 Fixar mig klar för jobbet, borstar håret, sminkar mig och väljer ut kläder. Packar med mig allt ja behöver till jobbet, laddare och yllesockor åker i handväskan.

13:30 Startar iväg mot jobbet, det snöar ganska mycket så tar mig lite extra tid att köra. Svär över att jag inte köpt spolarvätska tidigare, skulle göra det efter gymmet men glömde plånboken hemma.

14:50 Framme på jobbet, det var bra med lite extra tid idag pga extra mycket lördagstrafik och snöväder.

15:00-23:00 Jobbar. Det är en tyst dag, så skriver snabbt detta inlägg innan jag återgår till arbetet.

00:00 Hemma. Äter oftast kvällsmål, tittar på TV en stund eller läser lite bloggar om det inte kommer nåt sevärt.

01:00 Runt kl.01 går jag och lägger mig. Ibland redan 00:30 om jag är trött, men när Jani är borta så brukar jag av någon orsak vara vaken allt för sent.

Så ja, det är en lite annorlunda tidtabell jag lever efter, men har inget problem med att få saker gjort på dagarna. Allting är ju dessutom öppet då så brukar boka in bankmöten och tandläkare och kosmetologtider till förmiddagarna ifall jag har något som måste göras.

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Pingback: Min dag
Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: