Tankar energi ute i solen

De senaste veckorna har jag bara sett solen genom fönstret, för den tycks komma fram bara när jag är på jobb eller kör bil. Men idag var solen framme trots att jag var ledig, hurra!

Började med att gå över till mamma och pappa för frukost. Redan då var solen uppe. Sedan blev det dags för lunch ute på stan, blev falafelbiffar med kantarellsås för mig. Inte de bästa jag ätit, men inte var det illa. Och när vi kom hem tog jag mig äntligen ut. Det var inte så fruktansvärt kallt, men klädde på mig ordentligt och så gick jag runt i skogen och åkrarna här hemma en stund. Avslutade promenaden med att gå över till mamma och pappa där syster och barnen är på visit. Vi satt ute på trappan och det var rikigt varmt så länge solen sken. Satt där en stund och tankade energi, för sen blev det dags aktivera sig i form av träning och städning.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: