Nedräkning och bröllopsinspiration

134 dagar 16 timmar och 35 minuter säger min app att det är kvar till bröllopet. Låter som mycket och lite samtidigt. Som tur börjar saker och ting ordna sig. Vi har tittat på olika blommor med floristen, vi har pratat bröllopsfrisyrer med frisören, vi beställde vigselringen från guldsmeden i söndags och idag fick vi en lapp om att småflickornas klänningar väntar på oss på posten. Ska kila och hämta dem imorgon och hoppas, hoppas, hoppas det är lika fina som på bilderna. Så ja, sakta mak går bröllopsplanerna framåt. Och så lite Instagraminspiration på det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: