En lite bättre onsdag

Idag kommer Jani Ä N T L I G E N hem. Han har varit på arbetsresa och det känns som om jag inte sett honom på hundra år. Han har massor med arbetsresor nu i Mars och April och han kommer att sticka iväg på nästa arbetsresa redan på torsdag… suck. MEN, för att fira att han är hemma, och eftersom han är världens bästa pojkvän så frågade han ut mig på date ikväll! Han ska bjuda på middag tydligen, mer vet jag inte ännu.

Ringde också och bekräftade att min vigselring är beställd, eftersom jag inte hört något sen vi beställde den. Den har inte anlänt ännu tyvärr, men beställningen är gjord, kan inte vänta! Den är SÅ fin!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: