Vårmarknad i Fiskars

I lördags ringde min kompis Ida mig och frågade om jag hade lust att följa med på vårmarknad i Fiskars följande dag. Jag hade inga direkta planer och tackade genast ja. Fiskars är så fint, och då det är marknad måste man ju passa på att åka dit.

Så på söndagen gick vi omkring och tittade på utbudet och gjorde även några köp. Blev närproducerat bröd och chorizo för mig bland annat. När vi gick in var solen framme och det var varmt, men när vi kom ut var det värsta snöstormen. Konstigt hur vädret ändras så fort just nu. Trots det är jag mycket nöjd över vår lilla utfärd!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: