Resefeber

Här går jag och räknar dagar till bröllopet, då det plötsligt slog mig att det samtidigt är en nedräkning till vår bröllopsresa! Tänk, om fyra månader ska vi tillbringa två veckor i tropikerna. Kan inte vänta, ska bli så skönt att resa till nya platser igen. Måste ta och skriva ett eget inlägg om det sen!

I väntan på bröllopsresan har vi bokat en liten minisemester. I Maj åker vi till Stockholm över helgen med småflickorna! En liten familjeresa till ett vårigt Stockholm låter ju inte illa det heller. Senast jag var i Stockholm var på en arbetsresa i September 2014, så jag ser verkligen emot resan. Här är några bilder från mitt förra besök.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: