Shine bright like a diamond

Igår hade det gått en månad och en dag sedan vi beställde vigselringen. Så jag ringde, igen, och frågade efter den. Då lovade försäljaren ta tag i saken, det borde inte ta så här länge sa hon.

En timme senare ringde hon. Ringen hade kommit in länge sen, men i fel storlek så de visste inte att det var min ring som det var frågan om. Ringen som hade kommit in var 0,5 storlek mindre än den jag beställt. Försäljaren sa att de givetvis betalar för förstoring av ringen om den är för liten, men hon tyckte ändå jag skulle komma in och prova den mindre.

Så efter jobbet igår hämtade jag upp Jani på Mässcentret och så åkte vi till guldsmeden. De beklagade att det tagit så länge, och hämtade min ring. Och vet ni, den satt perfekt! Det var absolut rätt storlek, den större hade nog varit för stor tror jag. Blev så glad! Äntligen fick jag hem min vigselring. Nu måste jag bara vänta fyra månader att få använda den..

Vill inte lägga bild ännu tyvärr, så ni får använda fantasin. Det är en fin ring i vitguld, samma serie som min förlovningsring, fast med en större diamant i mitten. Så här ser ju min förlovningsring alltså ut.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: