Kvalitativ fritid

När jag om ett år eller så tittar tillbaka på April och undrar över hur få tankar jag fått ner i skrift kan jag kanske bara konstatera att jag a) haft mycket jobb b) haft kvalitativ fritid. Jaja, bloggen går på sparlåga och motivationen fattas största delen av tiden.

Men däremellan jobbar jag och njuter av livet. Jag känner mig melankolisk, ligger i soffan under filten, lyssnar på bra musik, läser fina historier på Instagram, fyller på mina Pinterest boards med fina bilder, fixar småsaker för bröllopet, hundvaktar snälla hundar, tänker på livet och ålderskrisar lite, smygprovar min vigselring när Jani inte ser, försöker att skapa någonslags rutin bara för att sedan strunta i den, kollar på avsnitt efter avsnitt av Gilmore Girls.

Ezgi Polat // Amanda Kutaka // Love and Water Photography

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: