Naughty Brgr

I tisdags fick jag den bästa överraskningen då Jani kom hem från sin arbetsresa två dagar tidigare än planerat! Dessutom gjorde han det till en överraksning. Var på jobb då han plöstligt undrade om jag kunde hämta någonting på busstationen några timmar senare (han har bilen på service). När jag undrade vad jag skulle hämta, sa han ”mig”. Blev jätteglad, och bjöd ut honom på middag genast.

Vi har velat testa Naughty Brgrs en tid redan, men inte fått till det. Men när min kompis Annu lade upp en bild därifrån förra veckan tänkte jag att vi också måste passa på så fort som möjligt.

Så vi gick beställde in varsin Naughty Brgr med batatfranskisar, och gud vad gott det var! Priset var normalt för en restaurangburgare, och det var verkligen prisvärt. Lätt en av de bästa burgarna jag nånsin ätit.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: