Vardagsdimma

Jag är i mitten av någonslags dimma. Jobbar åtta dagar i rad, varav jag är inne på dag nummer fem. Jag drömmer till och med om jobbet.

För att underlätta livet lite har jag och Jani checkat in på hotell. Nånää, men sover över hos Janis mamma och det är typ samma standard på servicen. Vi blir servade mat i oändligheter, får kvällsmål, frukost och mellanmål, vi sover i en bekväm säng och känner oss välkomna. Så bra med mammor/blivande svärmödrar. Har en timme kortare arbetsresa från dem, plus att det är skönt att komma bort hemifrån ibland.

Janis flickor är dessutom där med oss hela veckoslutet, så idag har vi bl.a. gått på vappenevenemang, lyssnat på barnsånger, fått ansiktsmålning, ätit färska munkar, planerat vår inkommande Sverige resa och haft det allmänt bra.

Kristin Lagerqvist

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: