Vappen picnic i parken ♥

Imorse var jag supertrött när två små flickor hoppade bomb ner i vår säng. Ville mest svänga mig och somna om. De hade ändå all anledning att väcka oss, det vankades nämligen Vappen picnic.

Vi har nog inte haft några Vappen traditioner i vår familj tror jag? Ja förutom att mamma lagat världens bästa mjöd och munkar. Så nu när Jani och jag ska gifta oss (känns fortfarande overkligt!) så tänkte jag att det kanske kunde vara dags att se Janis familjs traditioner. Och framförallt göra nya egna traditioner.

Så, vappen picnic fick det bli. Var inte så pepp till först pga trött, men så otroligt glad att vi gjorde det! Fem minuter ifrån ligger en fin park utanför Träskända gård. Jag har flere gånger beundrat parken och huvudbyggnaden när vi kört förbi, och sagt till Jani att jag så gärna skulle gifta mig där. Byggnaden är dock en del av Aurorahemmet, ett ålderdomshem, så bröllop där var inte möjligt. Fick ändå höra idag att det varit tal om att det ska lagas om till en restaurang/festlokal, så kanske någon lycklig i framtiden får gifta sig där.

Hursom, vi packade ner mat för tjugo personer, två gigantiska ballonger, kläder för alla väder och slog oss sedan ner i parken. Det första vi fick göra var att slänga av oss jackorna. Det var nor runt +15 grader ute och där vi satte, i solen och i skydd av vinden, blev det verkligen varmt.

Det var en familjevänlig picnic med en liten familjepark istället för Brunnsparken, Jaffa isället för prosecco, men det var precis lika härligt. Man ser det inte på bilderna, men gissningsvis var det mer än 100 andra personer i samma park, så det var en mysig vappenkänsla över det hela. Årets första grillkorv, batong med olika ostar, olika kex med tillbehör, brie och vindruvor, päron och majsbågar. Hade precis tid att äta mig alldeles mätt innan det var dags för mig att lämna de andra i solen och själv ta mig till jobbet. Arbetsdag 6 av 8.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: