Vaccinationer, spontankaffe och djupa diskussioner

Det är varmt ute! Gick i bara t-shirt idag när jag åkte med in till stan när Jani skulle få några vaccinationer inför bröllopsresan. Han hade tagit fel på tiden bara, så vi var en timme i förväg. Vi passade på att slå oss ner på Serendi en stund där vi drack kaffe & cola, klappade katter och diskuterade livet. Konstigt hur djupa diskussioner man kan ha en tisdagförmiddag under en spontankaffe.

Idag är arbetsdag 8 av 8 och om fyra timmar får jag ledigt. Fem lediga dagar. Ska njuta, bara vara, träffa kompisar och så ska vi till Sverige över helgen. Skönt med ledigt och vår! Jani har varit ledig i några dagar redan nu, och det har vi firat genom att skippa gymmet och istället myst om morgnarna, gjort vardagliga saker tillsammans som vi aldrig gör när han är bortrest och tagit tid för varandra. Viktigt ibland.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: