När saker faller på plats

Älskar när saker börja ordna sig.  Nu är det inte så länge kvar till bröllopet mer och nu känns det som att saker faller på plats. Mailade med en kompis som kanske ska uppträda på vårt bröllop och hon gav grönt ljus för låten vi ville ha. Vår fotograf hörde av sig och erbjöd extra service i form av en fantastiskt fin photowall. Hon erbjöd sig även modifiera den så vi t.ex. kan få våra namn och datumet på den! Fatta vad snällt och wow så fint det kommer bli! Den här bilden skickade hon som ett exempel (ursäkta suddigheten).

Dessutom har Idas klänning anlänt, jag har fått min semester godkänd vilket betyder en vecka ledigt innan bröllopet för att förbereda allting, Jani har fått sina vaccinationer för bröllopsresan, vi har fått  en präst, och på fredag ska vi träffa en jurist för att gå över äktenskapsförordet (ja vi ska ha det, och jaa vi är båda överens om det).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: