Instagram i April

I April fick jag äntligen min vigselring efter en månads beställningstid. Den är så fin och perfekt för mig, ville ändå hålla den hemlig till bröllopet så ni fick bara en teaser på själva lådan. En helt vanlig tisdag besökte vi Svartå Slott och åt finlunch.
Plötsligt var det bara 100 dagar kvar till vårt bröllop och jag fick en liten släng av panik då jag insåg hur lite tid det egentligen är. Äntligen fick läderjackan åka fram och ersätta vinterjackan. Det var första varma dagarna, men det varade inte så länge tyvärr. April var nog en ganska kall och regnig månad.
Som tur fick jag hundsitta denna sötis när min kompis Ida åkte på resa. Har alltid velat ha en egen hund, men då livssituationen inte lämpar sig för husdjur just nu är det roligt då man kan låna snälla hundar. Vi gick på långa promenader och jag hade ont i benen när hon åkte hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: