Sommar, just nu.

Tillbaka i vardagen efter fem lediga sommardagar. Hade verkligen tur med vädret, och mina lediga dagar kändes mest som ett kort sommarlov. Gjorde ingenting vettigt egentligen, utan njöt bara av varje dag.

Har träffat Ida över lite nachos och öl på Serendi och njutit av att äta ute med bara ärmlöst. Har grillat årets första grillmat hemma, fick bli Grekisk inspirerat med kycklingspett, grekisk sallad, hemgjord tsatsiki och hemgjorda pitabröd som till och med lyckades för en gångs skull. Gott vare i alla fall.

Trädgårdslandet har fått lite uppmärksamhet igen efter ett halvår av försummelse. Jani har vänt och gödslat hela trädgårdslandet och nu är det bara att köpa olika frön att så. Även gräsmattan har vi varit tvungna att klippa redan en gång, det växte nästan över en natt. En dag såg det slitet ut efter vintern och nästa dag var det så högt att gräsklipparen fick komma fram ur vinterförvar.

Älskar att det är sommar, just nu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: