En förmiddag i Helsingfors

Jani åkte iväg på arbetsresa idag, och jag var tidigt igång för att vinka hejdå. Hade gott om tid innan jobbet så jag passade på att slösa några timmar i Helsingfors.

Började med ett besök till körsbärsträdgården i Kasberget för att beundra körsbärsblommorna. Därifrån blev det en snabb spontan shopping runda, köpte en söt liten sommarklänning för under 10€.

Hade inte riktigt tid att äta frukost idag så medan jag shoppade började jag bli riktigt hungrig. Kom då att tänka på en restaurang jag ser varje dag på vägen till jobbet som jag har velat testa. Alltså styrde jag genom stan och gick för att käka lunch på Aa Han Thai på Mechelingatan. En Thai restaurang alltså. Själva stället var väldigt litet inuti, men maten och servicen var toppen. Beställde givetvis min favorit, Paenang Curry.

Efter det hade jag ännu lite tid för en kort promenad. Så skönt ibland att bara ta sig lite tid att koppla av innan jobbet. Solen sken, och trots en kall vind kändes det ändå som en sommardag. Tänkt att det blev sommar igen trots allt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: