Körsbärsblommor

Alltså förlåt för att jag spammar med körsbärsträdsbilder överallt, men de är ju så fina, och de blommar så fördrövligt kort tid! Så jag bara måste passa på och maxa blomstertiden. Eftersom jag precis missade den ultimata blomningstiden i Kungsträdgården i Stockholm förra helgen, kompenserade jag med ett besök till körsbärsträdgården i Kasberget i Helsingfors imorse.

Skulle det inte ha blåst så kallt hade jag satt mig ner en stund, men nu gick jag bara omkring lite och huttrade hela vägen tillbaka till bilen. Önskar jag hade så fina körsbärsträd hemma på gården! Kanske något att satsa på i framtiden?

Här ser ni körsbärsblommorna i Kasbergen ifjol, 2015

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: