Bröllopsresan

Malesien & Indonesien

Fastän jag inte tänker på bröllopsresan lika mycket som på själva bröllopet så ser jag precis lika mycket fram emot båda. Våra två första veckor som gifta ska vi ju få tillbringa med varandra i tropikerna. Det kommer att bli så bra. Som jag skrev tidigare, hade vi svårt att välja destination, och tänkte bla. på Seychellerna, Brasilien och Mexico. Slutligen valde vi ändå Asien. Vi gillar båda Thailand, men kände att vi ändå vill se något nytt. Så vi bestämde oss sist och slutligen för en kombi-resa. En vecka i Malesien och en vecka i Indonesien.

Eftersom detta ju faktist är vår bröllopsresa så ville jag gärna hitta lite finare hotell som vi kunde bo på. Jani prioriterar inte boendet alls på samma sätt, för hans skull kunde vi säkert ha bott i ett tält på stranden, men själv känner jag att jag vill satsa på hotellen denna gång. Lite lyx måste man ju få ha på sin bröllopsresa eller hur?

Vi kommer att bo på en resort alldeles vid stranden både i Malesien och Indonesien. Stranden och tropiklivet kommer att bli skönt, men efter en och en halv vecka vid stranden kommer vi nog att vara så avslappnade man bara kan bli och vill säkert göra något annorlunda. Så efter Indonesien kommer vi tillbaka till Malesien och tillbringar några dagar i Kuala Lumpur innan vi åker hem igen.

Här ska ni få se hotellen vi bokat in oss på, väntar så.

Malesien

Indonesien

Malesien – Kuala Lumpur

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: