Bröllopsgrejer

Idag började jag dagen med tidig väckning och frukost hos mamma. Därifrån tog jag med min brudklänning och åkte till sömmerskan som jag hade bokat tid till. Då jag hittade min klänning i december var den precis passlig, förutom att den var en aning för lång för en kortis som jag. Så idag mätte vi upp och nålade och så har jag nästa prövning 8.6. Då kommer vi att anpassa det sista, och så har jag en sista prövning 22.6. Då borde jag alltså få hem klänningen igen.

Jag har prövat klänningen hemma några gånger, men då den inte sitter perfekt så har det inte känts ”på riktigt” på nåt vis. Men idag då sömmerskan visade hur klänningen kommer att sitta så var jag riktigt nöjd, äntligen kändes det som en bröllopsklänning. Blev även kär i en brudslöja som jag provade, så jag köpte den trots att jag inte är säker på att jag ens vill ha en slöja! Nåja, tänker att jag kan sälja den vidare sen.

Dessutom har jag mailat med cateringen och vi ska få gå på smakmiddag på lördag. Nam, det väntar jag verkligen på!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: