Det är mycket på gång nu

(Källa)

Det har varit mycket nu. Jani och jag har fixat lite bröllopsgrejer där hemma. Vi har mailat med fotografen och fått vår photowall. Vi har varit på provsmakning av bröllopsmenyn. Vi har gjort och fått tillbaka hindersprövningen och det finns inga hinder för vårt äktenskap. Prästen ringde oss första gången idag och vi bestämde möte för genomgång av ceremonin. Hon hade fått information att det var frågan om ett dop, så det var väl bra att hon ringde i tid så jag kunde berätta att det är frågan om ett bröllop.

Dessutom hade jag min andra prövning av bröllopsklänningen idag. Sömmerskan är superduktig, sakta börjar den slutliga passformen ta form. Nästa gång, om två veckor ska jag få hem klänningen igen, då är den klar! Väntar så!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: