Instagram i Maj

Första Maj inledde vi festligt med picnic i parken med Janis familj. Definitivt en tradition värd att upprepas. En vecka senare åkte vi iväg på familjekryssning Jani, flickorna och jag. Det var flickornas första gång i Sverige och vi hade alla en så otroligt bra resa.
I Skansen blommade körsbärsträden, och björnmamman stod på bakbenen för att ha koll på sina fyra små björnungar. Hade själv inte besökt Skansen tidigare, så det var en riktigt rolig utflykt. Rekommenderas för barnfamiljer!
Allting blommade och var så fint. Fick lite dille med alla blommor här och där så det blev kanske lite enformigt i ett skede. Men vad kan man annat göra när naturen vaknar till liv efter ännu en lång vinter. Älska våren!
Tog en promenad i Ekenäs en dag och gick längs med små gator i gamla stan. Beundrade vägskyltar, gamla hus, smala gator och framförallt atmosfären. Drömde om att bo i gamla stan över en somma eller så.
Äntligen var det dags att plocka fram bröllopsklänningen som hängt i klädskåpet sedan December, det var nämligen dags för sömmerskan att sy in klänningen lite, och korta den. Det urgamla äppelträder på vår gård slog ut i blom runt samma tider, och jag kan tycka att äppelblommor är bland det finaste som finns. Så synd att de blommar så kort tid.
Vi besökte, enligt tradition, sommarmarknaden i Hangö med Jani och föräldrarna. Det blev en tur runt marknaden, lunch på Classic pizza och så god ny Fazerina lösglass i Leijonparken. Frös nästan näsan av mig i vinden, men glassen var god och sällskapet det bästa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: