Nu tar jag helg

Nu tar jag helg och sticker på date night med min blivande man. Middag och bio. Imorgon ska jag besöka Borgbacken med syster och barnen. Därifrån ska vi plocka upp flickorna som ska vara hos oss över helgen. Tänker mig en natt på stugan bl.a. och förutom det, ingenting. Inga planer. Bara göra det vi vill när vi vill. VI hörs nästa vecka.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: