Minigolf

Förra helgen blev det en runda minigolf med Jani och flickorna i Stallörsparken i Ekenäs. Det var jätteroligt, trots att vissa banor kanske var lite för svåra för flickorna, och för oss! Det hela började dock väldigt bra då jag fick hole-in-one på de två första banorna. Resten av banorna gick tyvärr inte lika bra kan jag berätta. 16 banor spelade vi och det tog oss över två timmar att komma igenom, haha! Men viktigaste var att ha roligt, och det hade vi verkligen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: