Två nätter på stugan

Förra helgen hade vi flickorna hos oss. Vi bestämde oss för att åka ut till stugan för att övernatta där. Varje sommar lovar jag mig själv att tillbringa mer tid på stugan, så är jätteglad att det blev av. Vi svängde in via butiken och köpte en massa nödvändigt och gott, sånt man behöver för lite stughäng.

När vi kom fram till stugan började vi med att elda för att få det varmt, det var rätt kyligt inne i stugan. När det var klart var det dags att fixa hemgjord pizza. Det hade vi inte gjort på länge, men det blev supergott. Blev två olika fyllningar och vi åt upp en helt plåt på fyra pers.

Vi hade inget egentligt program, så vi bara badade bastu, flickorna simmade och kopplade av. Nästa dag var vi ändå sugna på att göra något annat, så vi åkte in till Ekenäs för en runda minigolf med flickorna. Har tjatat på Jani i närmare tre år att jag vill gå och minigolfa, så det kanske var dags eller hur? Efter minigolfrundan åkte vi tillbaka till stugan och grillade. Vi var alla vrålhungriga så vi åt massor med god grillmat. Till efterrätten bjöd vi mamma och pappa till stugan. Det blev vaniljglass, färska jordgubbar och maräng – blir ju inte somrigare än så. Avslutade ännu kvällen med lite bastubad, och vi blev slutligen två nätter där på flickornas begärän.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: