Helg, semester och roadtrip

Äntligen är det helg! Äntligen är det semester! Om en och en halvtimme loggar ja ut och tar en välförtjänt semester. Tar inte ut hela semestern på en gång, utan 10 dagar nu och resten vid bröllopet i Juli. Under dessa 10 dagar ska vi ändå fira midsommar med familjen på stugan, och så bokade vi faktiskt in en mini roadtrip med Jani.

Under helgen åker vi iväg och kör upp till min morbror som har en campingplats nära Kristinesstad. Där hoppas jag få uppleva ljusa sommarnätter, få grilla s’mores över öppen brasa och äta de legendariskt stora lösglassarna. Efter allt det, åker vi ännu norrut, för att besöka min Hanna i Jakobstad. Vi ska övernatta hos henne och så har vi blivit lovade en liten sightseeing tur och middag på någon sommarrestaurang.

Blir en rolig roadtrip längs med västkusten alltså, och kan inte vänta att komma iväg. Tyvärr måste jag vara tillbaka redan på onsdag, så det blir ingen lång roadtrip, men ska bli skönt att komma iväg hemifrån några dagar.

1. / 2.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: