Bokkärlek

Äntligen, äntligen, äntligen har jag hittat en bra bok som återupplivat min läsiver. Det är helt seriöst säkert 2-3 år sen jag hade den här samma känslan. Känslan av att inte kunna vänta att få komma hem så man får läsa vidare, känslan då man efter de 16 första sidorna redan saktar ner i läsandet så att boken inte ska ta slut för fort, känslan när någon mening är så bra skrivet att man måste läsa den om och om igen.

För mig har det alltid varit ett måste att hitta en bra bok för att villa/orka läsa klart den. Tror det är där jag gjorde misstaget senast. För senaste bok jag började på, två år sen, gillade jag inte alls. Jag hade bara en idé om att jag borde läsa den. Men längtade aldrig till den, och suckade lite när jag var tvungen att ta fram den boken. Dessutom handlade boken om ett ämne jag inte borde ha läst om i den perioden i mitt liv. Det skapade bara ledsna tankar. Så ni ser, det var ett säkert recept för att döda sin läsiver va?

Så nu gav jag äntlgen lov åt mig själv att glömma den dåliga läsupplevelsen och jag kastade den gamla boken längst bak i bokhyllan och tog genast fram en ny. Tänkte att jag måste återuppliva min läsiver sakta, så läser nu en bok vars filmversion jag redan sett. Trodde det skulle ta kål på själva idén med boken, men böcker är ju alltid så mer utförliga, och så bra skrivna så det är faktiskt en helt annan upplevelse att läsa historien än vad det var att se den.

Kan inte vänta på att få komma hem och läsa min bok!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: