Strandhäng på Munksnäs badstrand

En dag några veckor sen fick vi lust att ta en promenad. Vi hade flickorna med oss, och det var somrigt väder. Jag hade tidigare gjort en kort promenad runt Munknäs, men visste att det fanns flere vägar att upptäcka. Så vi tog oss till Munksnäs och valde en liten stig att gå längs med. Först fick det en sandstig längs med havet, men så vek vi in på en mindre skogsstig och plöstligt hade vi kommit fram till Munksnäs badstrand. Vattnet var aningen för kallt för ett dopp, men flickorna gick i vattnet upp till knäna.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: