Sommarlistan 2016

Vad ska du göra i sommar?
Jag ska gifta mig. Vill nästan inte skriva något annat här, men det är klart jag också ska simma, övernatta på stugan, grilla, sola, läsa böcker, hänga på uteserveringar, se kompisar så ofta det går, njuta av ledigheten och äta jordgubbar med glass och maräng.

Ska du åka någonstans?
JA! Ska resa till Indonesien och Malesien på bröllopsresa. Snart dessutom. Jag var lite skeptiskt på att åka till Asien den här årstiden, men de har lovat ypperligt väder där borta, så hoppas på det bästa. Väntar så mycket att jag är både glad och nervös samtidigt. Kan inte sitta still då jag börjar fundera på det faktistk. Tropikerna, snart kommer vi!

Hur länge ska du vara ledig?
Var ledig 10 dagar vid midsommar och kommer att vara ledig nästan 4 veckor vid bröllopet. En vecka innan bröllopet, och så närmare 3 veckor efter eftersom vi åker på bröllopsresa genast. Megamycket ledigt med andra ord. Fast jag vet att jobbet därimellan kommer att vara sjukt hektiskt, så jag tycker jag är värd långledigt.

Vad vill du verkligen hinna med?
Att bara vara, och att träffa kompisar!

Vad tror du egentligen att du kommer göra?
Planera bröllop, jobba hårt.

Vad ser du mest fram emot?
Gissa? Bröllopet givetvis. Och bröllopsresan på en fin andraplats.

Vad kan gå fel?
Allting väl, men är nog en optimist och vill inte tänka på det.

Vem kommer du vara mest med?
Jani

Vad kommer du lägga mest pengar på?
Bröllopet igen. Och bröllopsresan. Fast värt varenda cent!

Vad kommer du köpa inför sommaren?
Hmmm, har nog inte tänkt köpa något stort specifikt för sommaren.

Kommer du använda den?
?

Kommer du bli brun?
Ja och nej. I Finland kommer jag knappast bli brun alls, men under bröllopsresan hoppas jag det skulle fastna en liten solbränna på huden.

Vad vill du säga till ditt sommar-jag?
Sluta stressa!

Vad kommer du äta?
Grillmat, ärter, jordbuggar och hallon,lösglass, nypotatis, fisk. Åh vad gott!

Vad kommer du dricka?
Rabarbersaft, cider och skumpa.

Vad kommer göra den här sommaren extra bra?
Att jag ska få gifta mig med min bästa kompis. Så cliché, ändå så sant.

Vad kommer du ha på dig?
Sommarklänningar, shorts och ballerinas.

Hur kommer du att göra dig illa?
Hoppas jag inte kommer att göra mig illa alls!

Vad oroar du dig för?
Att sommaren kommer att flyta förbi innan jag hinner märka det.

Vad kommer bli extra speciellt i år?
Hehe, hur enformigt blir det här om jag svarar bröllopet? Men ja, kanske ni förstår hur stor grej det är helt enkelt! Jag ska gifta mig! Så galet! Så härligt!

Hur kommer du minnas din sommar sen i september?
Kommer förhoppningsvis komma ihåg och uppskatta de små sakerna. Alltså hur grönt det gröna var, hur vågorna guppade mot berget vid stugan, hur jordgubbarna smakade och hur skönt det var att vara ledig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: