14 dagar

Idag är det jämnt två veckor till bröllopet. Min blivande man är på arbetsresa och själv håller jag på att laga rabarbersaft enligt mammas recept – det alkoholfria alternativet till vår bål till bröllopet.

Så lite, men ändå så mycket kvar att göra – men mest sånt som inte kan göras förrän sista dagarna innan. På måndag ska jag ändå till min arbetskompis, floristen, för att bestämma alla blommor så hon sedan på tisdan kan beställa dem. Ibland kan jag tycka att det är länge kvar ännu, men så plöstligt slår verkligheten mig i bröstet med en slägga så jag inte får luft. Jag ska gifta mig om F J O R T O N dagar!

Kanske börjar vara lite, lite nervös nu. Men det kanske en får då ens livs största dag närmar sig fortare än fort. Visst?

Källa

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: