En sista sömnlös natt

Här ligger jag och får inte sömn. Om mindre än 12 timmar är jag fru, och allting är gjort. Ligger här med ett stort leende, och får inte sömn. Tänker på alla fina människor som hjälpt oss. Tänker på hur Jani redan under övningarns rördes nästan till tårar. Bara roliga och lyckliga tankar alltså, men trots det ingen sömn. T.o.m. två melatonintabletter, och ändå ingen sömn.
 Hoppas hon som sminkar mig imorgon är en miracle worker, för efter en flaska skumppa och en sömnlös natt vet jag inte hur fräsch man ser ut.

Det här är nog det sista jag har tid att skriva hit innan bröllopsresan, får se om jag har tid för ett inlägg eller två från resan. Annars hörs vi om några veckor. I’M GETTING FAKKING MARRIED!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: