Instagram i Juni

I juni var det sommar jag och jag böt till somriga lakan och inredde med ny tavelhylla. Låg och mös en morgon med min käraste. Det blev dags för årliga Borgbacken besöket med syster och barn.
Vi spelade minigolf i Ekenäs en helg då flickorna var hos oss, och så beundrade vi alla solnedgången på stugan där vi övernattade några nätter. Fridfullt.
Jani och jag tog oss ut på roadtrip. Vårt första stop var Yyteri stranden i Björneborg och kunde inte fatta att det fanns så fina stränder i Finland. Fick södernkänsla. Vi anlände sedan till fina Kristinesstad för vår första övernattning.
Vi övernattade på min morbrors camping och vi hade verkligen tur med vädret under hela resan. Solsken istället för regn som de lovat. En midnatt smög vi ut till grillen och grillade s’mores. Lätt en av de bästa stunderna denna sommar.
Vi hade en oslagbar vy från vår stuga på campingen, terassen gick ut över vattnet. När vi fortsatte vår resa stannade vi Vasa för en förfriskning på Strampen.
Vårt andra övernattningsstop var i Jakobstad där min Hanna lät oss crasha på hennes soffa. Det blev sightseeing med god middag på Pavis. Stannade även vid Fäboda strand för lite strandhäng.
Plötsligt var det midsommar och dags för en traditionell blomkrans. Jag var brun och lycklig. Midsommar firades på stugan givetvis, men familjen och den bekanta bryggan.
Jani tog oss ut på en solnedgångskryssning med motorbåten, även det en av de bästa stunderna denna sommar. En sen kväll då Jani hämtade mig på jobbet åkte vi hem i denna fina solnedgång.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: