Instagram i Juli

Plötsligt en dag hade halva Juli redan gått utan ett enda inlägg och så var det redan bröllopsveckan! Pirrigt! Fixade mina naglar hos min blivande svägerska i Ingå, No limits to Beauty. Blev så nöjd med mina gelnaglar!
Visade upp mina bröllopsskor, vita läderpumps från Anna Fields. Och blev känslosam över den stundande bröllopsdagen och la in en av mina favoritbilder på Jani. Här är han i Karis för en av de fösta gångerna. Dösnygg!
Ville visa en bild på min bröllopslook men var rädd att Jani skulle se så det fick bara bli en sneakpeek på mina skor och lite av klänningen. Och slutligen var det det stora dagen. Har inte fått bilderna från fotografen ännu, men hittils är detta en av mina favoritbilder från dagen. Så kära, så lyckliga, så rätt för varandra. Vilket par!
Efter bröllopet åkte vi genast iväg på bröllopsresa. Vårt första stop var ett vackert lyxhotell i Sepang, Malaysia. Över-vatten-villor, god mat, avkoppling och värme. Vilken härlig plats.
Här poserar nya Fru Heiskanen på balkongen av vår villa. Fastän jag själv säger det så gillar jag verkligen denna bild av mig själv. Vårt hotell var format som en palm, men detta var svårt att fånga på bild så för att visa lånade jag en bild härifrån.
Vi hade det superlyxigt, åt trerätters middag på stranden i solnedgången, fick fruktkorg till rummet, och bara kopplade av efter en lång resa.
En kväll besökte vi en marknad i en närliggande stad och på vägen hem hade vi en lokalbuss utan A/C och det var så mysigt att åka hem i solnedgången. Den stunden påminde mig så mycket om mina guideår utomlands. Här är jag i hotellets morgonrock på terassen och spexar.
Efter en knapp vecka var det dags att lämna Malaysia och åka över till Bali, Indonesien. Vårt hotell låg mitt i tropikerna på lugnt avstånd från centrum. En dag när vi åkte in till centrum höll de precis på att släppa räddade havssköldpaddeungar tillbaka till havet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: