Blockfest 2016

Vi överlevde festivalhelgen och är hemma igen. Det var en fin, knäpp, omtumlande, rolig helg i Tammerfors.

På fredag bilade vi upp redan på förmiddagen, checkade in på hotellet och fixade och färdiga för Nordens största rap/hip hop festival. I år var det ärligt sagt inte lika många bra artister som året innan men vi hade roligt ändå, och gick och kollade på en hel del spelningar. Vi hade VIP biljetter och hade därmed även tillgång till VIP området med egen bar, två-tre stora lounge områden, egen make-up bar, gratis varuprover, photobooth, egen restaurang och bra utsikt över stadion scenen. Så värt den lilla extra slanten! Även detta år var det tre olika scener, så vi kollade alltid upp var den artisten vi ville se skulle spela och så gick vi dit, åt lite mat (och lite pancakes) mellan spelningarna för att orka, och satte ner oss på något lounge område ibland för att vila fötterna. Det regnade i små skurar men vi hade alltid nära till skydd, så vi blev aldrig våta och regnet gjorde ingenting. Efter festivalen bestämde vi att det fick bli hotellrum istället för någon bar för att orka festa nästa dag.

Lördag var det dag två, och vi vaknade tidigt för att hinna med hotellfrukost. En måste ju se till att äta ordentligt så man orkar vara igång hela dagen. Efter en mättande frukost gick vi ännu tillbaka till den sköna hotellsängen och sov i några timmar. När vi vaknade och var festivalklara gick vi till festivalområdet där vi verkligen hängde hela dagen, från första spelningen vi ville se kl.14:45 till att sista spelningen var slut nån gång efter midnatt. Vi hade tur med vädret och lördagen var det soligt och varmt. Vi tog roliga bilder i photobooten, åt skräpmat, träffade lite kompisar, tittade på överraskningsuppträdanden, skreksjöng med till låtar vi kunde, trängdes i folkmassan, dansade, hoppade och hurrade tills våra röster försvann. Lördagskvällen var epic helt enkelt. Vi var alla hesa i rösten av allt skriksjungade, och jag dansade bokstavligen slut mina skor och var tvungen att slänga dem nästa dag. Så kan det gå när man dansar nonstop ett helt veckoslut nästan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: