Djurterapi

Igår på söndagen när vi körde hem från Blockfest, stannade vi hos Janis kompisar som bor nära Tammerfors. De bodde förut i centrum av Tammerfors och det är hos dem vi har bott tidigare år under Blockfest, så att hänga med dem hör till även om de inte bor i Tammerfors längre. De har nyligen flyttat och har numera hand om ett stall också, så det blev lite djurterapi med 10 veckor gamla kattungar, två kramsjuka hundar och mjuka hästmular. Ett bra slut på en rolig festivalhelg.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: