Orsak nr 5172 varför jag älskar honom

När han en vanlig lördagskväll föreslår halvt på skämt att vi ska campa framför TV:n. När han ser hur glad jag blir av idéen och när han då gör det till en verklighet. Han bär madrasser, täcken, kuddar till vardagsrummet och så campar vi där. Ligger tätt intill varandra, tittar på en halvbra film. Älskar att han är så spontan. Älskar att han går med på en massa dumma grejer.

När vi stängt TV:n och släckt ljusen (tända ljus = höst) blev det ändå inte mörkt. Vi vände oss om och där genom de stora fönstren i vardagsrummet kunde vi se en otrolig stjärnhimmel. Den där lördagsnatten i Augusti låg vi på vårt vardagsrumsgolv och tittade på stjärnorna.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: