Brudgummen i svart kostym

Är så nöjd med Janis kostym. Han var så dösnygg i den. En riktig James Bond kostym, med tillhörande svart rosett såklart. Kostymen satte så perfekt på Janis breda axlar. Under kvällen tog han bort kostymjackan för det var en så varm sommardag och i något skede kom även rosetten av, man ska ju vara bekväm när man festar och firar sitt eget bröllop.

I ett skede försökte DJ:n få Jani och Bestman att göra en spontan dansuppvisning, och jag kommer ihåg att jag bara tittade på Jani och tänkte på hur snygg han är. Och ja, ja,  det är klart hans personlighet är det viktigaste osv. men måste bara få säga hur snygg han är, och var, på vår dag, den bästa dagen.

Alla foton av: Camilla Bloom

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: