Bröllopet – Den första dansen

Låten till bröllopsdansen var svår. Vi valde, böt låt, valde, böt låt och kunde inte bestämma oss. Hela vintern försökte vi hitta en låt som passade oss. Som var tillräckligt långsam, inte för gammal, inte för lång, men ord som betyder något och en låt som betyder något för oss. Vi har ingen ”vår låt”, så det var verkligen svårt. En kväll i Juni/Juli åkte vi ändå i bilen, bara Jani och jag och jag påminde än en gång att det snart blir bråttom med att välja en låt. Jani började fundera lite, och så plötsligt sa han det som var så självklart. Chris Medina – What are words. Den här låten hörde vi på rätt mycket i början av vårt förhållande, för vi har båda alltid tyckt om låten och orden. Att mena det man säger, vad är viktigare än det i ett förhållande? Att vara ärlig, och hålla sina löften – två av de viktigaste aspekterna i vårt blivande äktenskap, i en låt som vi dessutom har en historia med – perfekt. Perfekt för oss i alla fall. Jani sjöng med när vi dansade och jag blev rörd till tårar av honom.

Fotograf: Camilla Bloom

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: