Bröllopet – Bröllopstårtan

Bröllopstårtan hade vi beställt av Wi-box, ett lokalt bageri här i trakterna. Vi hade bett offert från några olika, men efter att vi varit och provsmakat bröllopstårtan på Wi-box var valet klart. Det skulle bli vitchoklad-hallon tårta med chokladbotten, och vit marsipan på med handgjorda marsipanblommor. Vi fick massor med beröm för tårtan, och jag kunde inte ha varit nöjdare med smaken.

Till det här hade Janis mamma på vår begäran även gjort sina kända cheesecakes i smakerna mango, och även jordgubb. Hon brukar alltid laga dem till olika kalas och fester i Janis släkt, och maj gad vad goda dom är. Därför var det även helt klart att vi ville ha av dem på vårt bröllop. Blev som en kakbuffée nästan.

Fotograf: Camilla Bloom

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: