Bröllopet – Maten

Maten beställde vi av Brasseriet, en restaurang här i Karis. Det var min brudtärna Ida som rekommenderade dem till oss, på basen av ett annat bröllop hon varit på. Vi kontaktade dem, gick igenom lite önskemål och efter att vi talat med några andra catering företag beslöt vi oss för att Brasseriet var bäst för oss. Och jag är så otroligt nöjd med vårt beslut. En av de saker vi fick mest beröm för, var just maten. Själv hade jag så mycket i tankarna så jag fick knappt ätet något alls, men maten var gudomligt god. Tio plus som betyg.

Fotograf: Camilla Bloom

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: