Tackkort

Ännu en sista sak vi ville ta tag i efter bröllopet var tackkorten. Även det är en ganska gammal och traditionell grej, men vi ville absolut dela med oss av några bilder samt få säga ett stort fett TACK till alla som gjorde vår dag så unik. Det var gästerna som gjorde atmosfären. Vilken kärlekssfest det var den där sommarkvällen i Juli.

Det tog rätt länge för oss att få bilderna, men är så sjukt nöjd med dem. Knåpade sedan själv ihop dem till ett tackkort och så gjorde vi beställning på ifolor. Nu är tackkorten äntligen utskickade och jag känner att jag liksom kan bläddra vidare till ett annat kapitel. Har den senaste månaden bloggat 99% bröllop så nu ska det bli skönt att få in lite annat ibland också.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: